Travel First Class

Hotellsajter

Publicerad 2017-07-27 22:41:00 i Allmänt, Hotell,

Jag bokar väldigt många resor både privat men framför allt i arbetet och det finns ju så oändligt många sidor att boka via. När det kommer till privata resor så bokar jag nästan uteslutande mina hotell via Hotels.com.
Jag tycker att Hotels.com har ett förmånligt bonussystem och deras priser ligger sällan speciellt mycket över andra sajter. Dessutom recencerar de flesta sina hotell här vilket ger en bra uppfattning av standarden på hotellen. Jag har lite svårt för sunkiga hotell med loppiga täcken som jag brukar säga, det ska vara vita & slätbäddade sängar, det är mitt prio Nr Ett. Inga lopptäcken med blommor och skit!
 
Hotels.com
+
Bra utbud
Ofta rabatter
Förmånligt bonussystem (samla nätter)
Bra med många recentioner
Bra kundtjänst
Hotels.com
-
Vissa hotell går inte att lösa in bonusnätter på.
Vissa hotell går inte att utnyttja rabatterna på.
Finns tillfällen då andra sajter erbjuder kostnadsfri avbokning där hotels inte gör det och ändå tar samma pris.
 
Jag har nu tre hotell på G hos Hotels.com och första stopp blir nästa resa till Italien, Gardasjön. Ska bli så otroligt skönt att gå på semester. Stay tuned!
 
 

Köpenhamn - AC Hotel Bella Sky by Marriott

Publicerad 2017-07-24 21:24:00 i Hotell,

Efter Rungsted körde vi Strandvejen till Köpenhamn. Vi checkade in på AC Hotel Bella Sky by Marriott. Himla bra hotell om man kommer med bil. Ligger nära flyget och nära med metron till stan. Superfint hotell, fräscht och med trevlig bar på översta våningen med härlig utsikt. Rummen är moderna och har det man behöver. Andra gången här och det kommer bli fler.
 
 

Danmark

Publicerad 2017-07-23 10:51:00 i Hotell, Resa,

Härliga Danmark. Blev en weekend denna gången. Fredag till söndag. Vi bilade och tog färjan Helsingborg-Helsingör. Om jag bara hade lyssnat på min chef så hade jag sparat några hundra för det lönar sig redan första gången att köpa en Bizz på Scandlines för attt åka T/R med färjorna eller bron. Kom bara ihåg att man behöver köpa den i förväg. Dessutom får man köra på först i förturskö samt man kommer i kön som sedan får köra av först. Väl investerade pengar om man nu ska åka.
Första natten blev i Rungsted. Vi bodde på Rungstedgaard(grön stjärna på kartan), det var ok men inte mycket med tanke på priset. Dock låg det ett stenkast från hamnen(orange cirkel på kartan) där kajen kantas av resturanger för kvällen. Hotellet hade dock riktigt bra frukost och så hade de bra sällskapsutrymmen så vi spelade biljard innan middagen, behöver jag säga vem som vann...
 

Om

Min profilbild

- När jag blir stor vill jag ha ett jobb där man får resa! Japp det var drömmen! Och så blev det ju till viss del. Jag arbetar inom Ship Management och det gör att jag reser en hel del. Vilket är väldigt kul. Resor blir det också privat såklart. Ready for take off my friends!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela