Checkat in
Nu har jag checkat in....imorgon bär det av till Rom och därifrån med hyrbil till Toscana. Tillsammans med min stora kärlek och min mamma som också ska med till brorsan och hans familj som hyrt hus i Toscana. Vi hörs från Italien.
SAS
Vi flyger med SAS till Rom. Mitt tycke om SAS som bolag är ganska splittrat. Jag är själv medlem i SAS Bonussystem idag och tycker att det fungerar bra. Jag har också anslutit mitt SAS-kort till MasterCard så jag får poäng på allt jag handlar. Dock kan man inte använda poängen  till att hålla uppe nivån på sitt kort(ivory, silver, gold) till detta gäller bara flygresor som köpts. SAS mobil-app är lätthanterlig och jag gillar att ha boarding pass och in-checkning i mobilen.
Nackdelen med SAS är att de har extremt varierande service. Ibland undrar man om man är till besvär som resenär?! Om detta beror på konflikterna som varit i bolaget är ju möjligt, men man måste ju ändå komma ihåg att det är ett serviceyrke.
SAS har två klasser på sina flyg, istället för traditionella Economy och Business heter det SAS Go och Plus. Nackdelen med detta är att i GO(Economy) får man inget att äta utan här får man betala om man vill ha något att tugga på. Snålt tycker jag. (Gäller inte kontinentalflygningar).
 
SAS
+
Bra connections Europa
Bra appar till mobilen
Enkelt att boka
Bra bonussystem
 
SAS
-
Allt för ofta otrevlig flygpersonal
Ingen mat för SAS Go-resenärer
 
 
Förberedelser
Snart bär det av till Italien! Känner mig så peppad på att ha semester. Vi flyger till Rom med SAS, tar hyrbil till Toscana är där fyra dagar med familjen som hyrt hus och sedan blir det en natt i Rom. Så har ni bra tips på vad vi MÅSTE se i Rom så hör av er eller Toscana för den delen med.